Z wielką przyjemnością zorganizujemy Państwu przyjęcie na każdą okazję. Przygotowaliśmy kilka propozycji menu: zestawy obiadowe, przystawki, dodatkowe dania ciepłe i dania w bemarze.

Zapraszamy do współpracy!

 

Nasze zestawy : 

Propozycja 1 CENA 65 zł od osoby


ZUPA: Rosół z domowym makaronem

                                          DANIE GŁÓWNE: Filet drobiowy w delikatnym sosie z suszonych pomidorów podany z ziemniakami i świeżymi sałatami

NAPOJE ZIMNE: 0,5 l/os (woda w dzbankach z cytryną i miętą, soki owocowe)

NAPOJE CIEPŁE: bez limitu (kawa, herbata)

 

 

Propozycja 2 CENA 70 zł od osoby


PRZYSTAWKA: Camembert z żurawiną i pieczonym jabłkiem

ZUPA: Rosół z domowym makaronem

DANIE GŁÓWNE: Polędwiczka wieprzowa duszona w maśle z ziemniakami/ fasolką/ cebulą/ boczkiem i sosem majerankowym

NAPOJE ZIMNE: bez limitu (woda w dzbankach z cytryną i miętą, soki owocowe)

NAPOJE CIEPŁE: bez limitu (kawa, herbata)

Propozycja 3 CENA 85 zł od osoby


PRZYSTAWKA: Matias marynowany w oleju lnianym gorczycą i kolendrą podany na świeżych sałatach

ZUPA: Krem ze świeżych pomidorów i papryki z mozarellą i świeżą rukolą

DANIE GŁÓWNE: Sandacz na ratatouille warzywnym z dzikim ryżem i sosem rozmarynowym

DESER: Panna Cotta Malinowa

NAPOJE ZIMNE: bez limitu (woda w dzbankach z cytryną i miętą, soki owocowe)

NAPOJE CIEPŁE: bez limitu (kawa, herbata)

Propozycja 4 CENA 90 zł od osoby


PRZYSTAWKA: Rostbef sous vide 56*C z solą himalajską i octem balsamicznym

ZUPA: Krem z zielonego groszku z prażonymi ziarnami słonecznika

DANIE GŁÓWNE: Pieczona kaczka (1/2) z zasmażanymi buraczkami i confitowanymi ziemniakami

DESER: Tarta owocowa

NAPOJE ZIMNE: bez limitu (woda w dzbankach z cytryną i miętą, soki owocowe)

NAPOJE CIEPŁE: bez limitu (kawa, herbata)

ZESTAWY DZIECIĘCE


ZESTAW NR 1 / CENA 20 zł

Rosół z domowym makaronem i kawałkami kurczaka
Naleśniki z serem i owocami
Soki/napoje 0,2 l

ZESTAW NR 2/ CENA 22 zł

Rosół z domowym makaronem i kawałkami kurczaka
Nagetsy z kurczaka podane z ziemniakami/talarkami/frytkami i surówką z białej kapusty
Soki/napoje 0,2l

ZESTAW NR 3/ CENA 25 zł

Zupa pomidorowa z makaronem
Sznycel drobiowy, ziemniaki/talarki/frytki, mix sałat
Pucharek lodów waniliowych z owocami
Soki/ napoje 0,2l

ZESTAW NR 4/ CENA 25 zł

Zupa pomidorowa z makaronem
Spaghetti Bolognese
Pucharek lodów waniliowych z owocami
Soki/napoje 0,2l

KOLACJA UROCZYSTA I BUFET/OPCJA I
CENA 85 zł OD OSOBY/czas trwania bufetu - do 3 godzin/ Menu przewidziane dla grup >15 osób


Zupa - jedna do wyboru:
Rosół z domowym makaronem
Krem ze świeżych pomidorów i papryki
Zupa pieczarkowa z łazankami

Danie główne - jedno do wyboru
Filet drobiowy w sosie ziołowym, puree ziemniaczane, świeże warzywa
Polędwiczka wieprzowa na kremowym sosie pieczarkowym podana z kaszą bul gur/ryżem, świeże sałaty
Schab pieczony w ziołach z krokietem ziemniaczanym i czerwoną kapustą

Deser - jeden do wyboru
Szarlotka domowa z lodami i bitą śmietaną
Lody waniliowe z ciepłym sosem malinowym

Napoje zimne
bez limitu (woda w dzbankach z cytryną i miętą)

Napoje ciepłe
bez limitu w formie bufetu (kawa,herbata)

Bufet ciepły
Krem z pora  octem balsamicznym
Karczek pieczony w sosie myśliwskim
Ziemniaki z wody ze świeżym koprem
Warzywa blanszowane z masłem i płatkami migdałów

Bufet zimny
Sałatka grecka
Mix sałat z warzywami sezonowymi i sosem vinegret
Deska pieczonych mięs
Pieczywo
Masło
Tatar ze śledzia
Grillowane roladki z cukinii z serem feta

KOLACJA UROCZYSTA I BUFET / OPCJA II
CENA 100 zł OD OSOBY/ czas trwania bufetu do 3 godzin/ Menu przewidziane dla grup >15 osób


Zupa-jedna do wyboru
Barszcz biały z jajkiem
Minestrone
Krem z dyni z prażonymi płatkami migdałów

Danie główne-jedno do wyboru
Karczek pieczony w sosie myśliwskim, marchew duszona na maśle z ziemniakami
Rolada drobiowa z warzywami, czarny ryż, świeże sałaty
Okoń smażony na maśle, kluski buraczane, zasmażana kiszona kapusta

Deser - jeden do wyboru
Szarlotka domowa z lodami i bitą śmietaną
Tęczowy sernik na zimno
Pana Cotta malinowa

Napoje zimne
bez limitu (woda mineralna w dzbankach z cytryną i miętą, soki owocowe)

Napoje ciepłe
bez limitu w formie bufetu (kawa, herbata)

Bufet ciepły
Krem z białych warzyw lub zupa grzybowa z łazankami (jedna do wyboru)
Filet drobiowy w sosie ziołowym
Karkówka w tajskim sosie z warzywami
Ziemniaki pieczone w rozmarynie
Brokuł, kalafior

Bufet zimny
Sałatka grecka
Sałatka cezar
Okonki w occie
Deska pieczonych mięs
Deska serów (sery twarde, dojrzewające z przerostem)
Pieczywo
Masła smakowe (czosnkowe, pietruszkowe)
Roladki z szynki parmeńskiej z dodatkiem białego sera
Feta w złocistej panierce z grillowaną papryką

KOLACJA UROCZYSTA I BUFET/OPCJA III
CENA 130 zł OD OSOBY/ czas trwania bufetu - do 3 godzin/ Menu przewidziane dla grup >15 osób


Przystawka - jedna do wyboru
Gravlax z kozim serem i roszponką
Tatar ze śledzia z pieczoną papryką i ogórkiem kiszonym

Zupa - jedna do wyboru
Rosół królewski z trzech mięs z domowym makaronem
Krem z białych warzyw
Pikantna zupa rybna podana z owocami morza i grzanką z pastą ruis

Danie główne - jedno do wyboru
Pierś z kaczki na puree dyniowo-selerowym z pieczonym w miodzie burakiem
Risotto z borowikami, parmezanem i natką pietruszki
Rostbef wołowy 56*C, warzywne puree, pieczony burak w rozmarynie
Sandacz w sosie krewetkowym, czarny ryż, pomidory koktajlowe

Deser - jeden do wyboru
Szarlotka domowa z lodami i bitą śmietaną
Tęczowy sernik na zimno
Pana Cotta malinowa
Tiramisu

Napoje zimne
bez limitu (woda mineralna w dzbankach z cytryną i miętą, soki owocowe, napoje)

Napoje ciepłe
bez limitu w formie bufetu (kawa, herbata)

Bufet ciepły
Krem z białych warzyw lub zupa grzybowa z łazankami (jedna do wyboru)
Filet drobiowy w sosie ziołowym
Karkówka w tajskim sosie z warzywami
Filet z lina w sosie śmietanowym
Borgacz wołowy z warzywami
Ziemniaki pieczone w rozmarynie
Brokuł, kalafior

Bufet zimny
Sałatka grecka
Sałatka cezar
Okonki w occie
Tatar z polędwicy wołowej
Deska pieczonych mięs
Deska serów (sery twarde, dojrzewające z przerostem)
Pieczywo
Masła smakowe (czosnkowe, pietruszkowe)
Cykoriowe łódeczki faszerowane pieczarkami, papryką i natką pietruszki
Carpaccio z szynki parmeńskiej z parmezanem i oliwkami
Roladki z grillowanego bakłażana faszerowane białym serem

PRZYSTAWKI

Roladki z szynki parmeńskiej z dodatkiem rukoli i sera 150g – 15 zł
Carpaccio z szynki parmeńskiej 100g - 16 zł
Mini kulki mozzarelli w asyście szynki parmeńskiej i rukoli 150g –17 zł
Paluszki chlebowe z szynką parmeńską w towarzystwie rukoli 150g – 18 zł
Pomidory z mozzarellą i bazylią 150g – 15 zł
Cykoriowe łódeczki faszerowane pieczarkami, papryką i natką pietruszki 150g – 15 zł
Feta w złocistej panierce podana z grillowaną papryką 150g – 15 zł
Panierowany camembert na sosie żurawinowym 150g – 15 zł
Roladki z grillowanego bakłażana faszerowane białym serem 150g – 15 zł
Marynowane oliwki z dodatkiem sera feta na listkach cykorii 150g – 15 zł
Oliwki zapiekane w cieście francuskim 200g – 25 zł
Grillowane roladki z cukinii z serem feta  150 g - 15 zł
Okonki w occie z pieczywem  150 g - 15 zł
Roladki z tortilii nadziewane tuńczykiem z białym serem i ziołami  150g – 15 zł
Śledzik w oleju z pieczywem  150g – 15 zł
Tatar ze śledzia w towarzystwie papryki, ogórka kiszonego  100g - 17 zł
Różyczki z łososia z puszystym białym serem, szczypiorkiem i ziołami  150g – 15 zł
Rolada z wędzonym łososiem, szpinakiem, białym serem  150g – 17 zł
Tatar z wędzonego łososia  100g - 20 zł
Krewetki tygrysie z patelni  na salsie ze świeżych pomidorów  100g - 24 zł
Tatar z polędwicy wołowej podany z kwaszonym ogórkiem i cebulą  100g - 26 zł
Deska pieczonych mięs i serów w towarzystwie owoców i orzechów   46 zł
Naleśnik po meksykańsku   17 zł
Ziemniak po mazursku z boczkiem, cebulą, jajkiem, pomidorem i sosem czosnkowym    17 zł