Z wielką przyjemnością zorganizujemy Państwu przyjęcie na każdą okazję. Przygotowaliśmy kilka propozycji menu: zestawy obiadowe, przystawki, dodatkowe dania ciepłe i dania w bemarze.
Zapraszamy do współpracy!
Nasze zestawy :
Propozycja 1 CENA 75 zł od osoby
ZUPA: Rosół z domowym makaronem
DANIE GŁÓWNE: Filet drobiowy w delikatnym sosie z suszonych pomidorów podany z ziemniakami i świeżymi sałatami
NAPOJE ZIMNE: 0,5 l/os (woda w dzbankach z cytryną i miętą, soki owocowe)
NAPOJE CIEPŁE: bez limitu (kawa, herbata)
Propozycja 2 CENA 90 zł od osoby
PRZYSTAWKA: Camembert z żurawiną i pieczonym jabłkiem
ZUPA: Rosół z domowym makaronem
DANIE GŁÓWNE: Polędwiczka wieprzowa duszona w maśle z ziemniakami/ fasolką/ cebulą/ boczkiem i sosem majerankowym
NAPOJE ZIMNE: bez limitu (woda w dzbankach z cytryną i miętą, soki owocowe)
NAPOJE CIEPŁE: bez limitu (kawa, herbata)
Propozycja 3 CENA 105 zł od osoby
PRZYSTAWKA: Matias marynowany w oleju lnianym gorczycą i kolendrą podany na świeżych sałatach
ZUPA: Krem ze świeżych pomidorów i papryki z mozarellą i świeżą rukolą
DANIE GŁÓWNE: Sandacz na ratatouille warzywnym z dzikim ryżem i sosem rozmarynowym
DESER: Panna Cotta Malinowa
NAPOJE ZIMNE: bez limitu (woda w dzbankach z cytryną i miętą, soki owocowe)
NAPOJE CIEPŁE: bez limitu (kawa, herbata)
Propozycja 4 CENA 110 zł od osoby
PRZYSTAWKA: Rostbef sous vide 56*C z solą himalajską i octem balsamicznym
ZUPA: Krem z zielonego groszku z prażonymi ziarnami słonecznika
DANIE GŁÓWNE: Pieczona kaczka (1/2) z zasmażanymi buraczkami i confitowanymi ziemniakami
DESER: Tarta owocowa
NAPOJE ZIMNE: bez limitu (woda w dzbankach z cytryną i miętą, soki owocowe)
NAPOJE CIEPŁE: bez limitu (kawa, herbata)
ZESTAWY DZIECIĘCE
ZESTAW NR 1 / CENA 20 zł
Rosół z domowym makaronem i kawałkami kurczaka
Naleśniki z serem i owocami
Soki/napoje 0,2 l
ZESTAW NR 2/ CENA 22 zł
Rosół z domowym makaronem i kawałkami kurczaka
Nagetsy z kurczaka podane z ziemniakami/talarkami/frytkami i surówką z białej kapusty
Soki/napoje 0,2l
ZESTAW NR 3/ CENA 25 zł
Zupa pomidorowa z makaronem
Sznycel drobiowy, ziemniaki/talarki/frytki, mix sałat
Pucharek lodów waniliowych z owocami
Soki/ napoje 0,2l
ZESTAW NR 4/ CENA 25 zł
Zupa pomidorowa z makaronem
Spaghetti Bolognese
Pucharek lodów waniliowych z owocami
Soki/napoje 0,2l
KOLACJA UROCZYSTA I BUFET/OPCJA I
CENA 130 zł OD OSOBY
Zupa - jedna do wyboru:
Rosół z domowym makaronem
Krem ze świeżych pomidorów i papryki
Zupa pieczarkowa z łazankami
Danie główne - jedno do wyboru
Filet drobiowy w sosie ziołowym, puree ziemniaczane, świeże warzywa
Polędwiczka wieprzowa na kremowym sosie pieczarkowym podana z kaszą bul gur/ryżem, świeże sałaty
Schab pieczony w ziołach z krokietem ziemniaczanym i czerwoną kapustą
Deser - jeden do wyboru
Szarlotka domowa z lodami i bitą śmietaną
Lody waniliowe z ciepłym sosem malinowym
Napoje zimne
bez limitu (woda w dzbankach z cytryną i miętą)
Napoje ciepłe
bez limitu w formie bufetu (kawa,herbata)
Bufet ciepły
Krem z pora octem balsamicznym
Karczek pieczony w sosie myśliwskim
Ziemniaki z wody ze świeżym koprem
Warzywa blanszowane z masłem i płatkami migdałów
Bufet zimny
Sałatka grecka
Mix sałat z warzywami sezonowymi i sosem vinegret
Deska pieczonych mięs
Pieczywo
Masło
Tatar ze śledzia
Grillowane roladki z cukinii z serem feta
KOLACJA UROCZYSTA I BUFET / OPCJA II
CENA 130 zł OD OSOBY/ czas trwania bufetu do 3 godzin/ Menu przewidziane dla grup >15 osób
Zupa-jedna do wyboru
Barszcz biały z jajkiem
Minestrone
Krem z dyni z prażonymi płatkami migdałów
Danie główne-jedno do wyboru
Karczek pieczony w sosie myśliwskim, marchew duszona na maśle z ziemniakami
Rolada drobiowa z warzywami, czarny ryż, świeże sałaty
Okoń smażony na maśle, kluski buraczane, zasmażana kiszona kapusta
Deser - jeden do wyboru
Szarlotka domowa z lodami i bitą śmietaną
Tęczowy sernik na zimno
Pana Cotta malinowa
Napoje zimne
bez limitu (woda mineralna w dzbankach z cytryną i miętą, soki owocowe)
Napoje ciepłe
bez limitu w formie bufetu (kawa, herbata)
Bufet ciepły
Krem z białych warzyw lub zupa grzybowa z łazankami (jedna do wyboru)
Filet drobiowy w sosie ziołowym
Karkówka w tajskim sosie z warzywami
Ziemniaki pieczone w rozmarynie
Brokuł, kalafior
Bufet zimny
Sałatka grecka
Sałatka cezar
Okonki w occie
Deska pieczonych mięs
Deska serów (sery twarde, dojrzewające z przerostem)
Pieczywo
Masła smakowe (czosnkowe, pietruszkowe)
Roladki z szynki parmeńskiej z dodatkiem białego sera
Feta w złocistej panierce z grillowaną papryką
KOLACJA UROCZYSTA I BUFET/OPCJA III
CENA 150 zł OD OSOBY/ czas trwania bufetu - do 3 godzin/ Menu przewidziane dla grup >15 osób
Przystawka - jedna do wyboru
Gravlax z kozim serem i roszponką
Tatar ze śledzia z pieczoną papryką i ogórkiem kiszonym
Zupa - jedna do wyboru
Rosół królewski z trzech mięs z domowym makaronem
Krem z białych warzyw
Pikantna zupa rybna podana z owocami morza i grzanką z pastą ruis
Danie główne - jedno do wyboru
Pierś z kaczki na puree dyniowo-selerowym z pieczonym w miodzie burakiem
Risotto z borowikami, parmezanem i natką pietruszki
Rostbef wołowy 56*C, warzywne puree, pieczony burak w rozmarynie
Sandacz w sosie krewetkowym, czarny ryż, pomidory koktajlowe
Deser - jeden do wyboru
Szarlotka domowa z lodami i bitą śmietaną
Tęczowy sernik na zimno
Pana Cotta malinowa
Tiramisu
Napoje zimne
bez limitu (woda mineralna w dzbankach z cytryną i miętą, soki owocowe, napoje)
Napoje ciepłe
bez limitu w formie bufetu (kawa, herbata)
Bufet ciepły
Krem z białych warzyw lub zupa grzybowa z łazankami (jedna do wyboru)
Filet drobiowy w sosie ziołowym
Karkówka w tajskim sosie z warzywami
Filet z lina w sosie śmietanowym
Borgacz wołowy z warzywami
Ziemniaki pieczone w rozmarynie
Brokuł, kalafior
Bufet zimny
Sałatka grecka
Sałatka cezar
Okonki w occie
Tatar z polędwicy wołowej
Deska pieczonych mięs
Deska serów (sery twarde, dojrzewające z przerostem)
Pieczywo
Masła smakowe (czosnkowe, pietruszkowe)
Cykoriowe łódeczki faszerowane pieczarkami, papryką i natką pietruszki
Carpaccio z szynki parmeńskiej z parmezanem i oliwkami
Roladki z grillowanego bakłażana faszerowane białym serem
PRZYSTAWKI
Roladki z szynki parmeńskiej z dodatkiem rukoli i sera | 150g – 15 zł |
Carpaccio z szynki parmeńskiej | 100g - 19 zł |
Mini kulki mozzarelli w asyście szynki parmeńskiej i rukoli | 150g –17 zł |
Paluszki chlebowe z szynką parmeńską w towarzystwie rukoli | 150g – 18 zł |
Pomidory z mozzarellą i bazylią | 150g – 15 zł |
Cykoriowe łódeczki faszerowane pieczarkami, papryką i natką pietruszki | 150g – 15 zł |
Feta w złocistej panierce podana z grillowaną papryką | 150g – 15 zł |
Panierowany camembert na sosie żurawinowym | 150g – 15 zł |
Roladki z grillowanego bakłażana faszerowane białym serem | 150g – 15 zł |
Marynowane oliwki z dodatkiem sera feta na listkach cykorii | 150g – 15 zł |
Oliwki zapiekane w cieście francuskim | 200g – 25 zł |
Grillowane roladki z cukinii z serem feta | 150 g - 15 zł |
Okonki w occie z pieczywem | 150 g - 21 zł |
Roladki z tortilii nadziewane tuńczykiem z białym serem i ziołami | 150g – 15 zł |
Śledzik w oleju z pieczywem | 150g – 15 zł |
Tatar ze śledzia w towarzystwie papryki, ogórka kiszonego | 100g - 17 zł |
Różyczki z łososia z puszystym białym serem, szczypiorkiem i ziołami | 150g – 15 zł |
Rolada z wędzonym łososiem, szpinakiem, białym serem | 150g – 17 zł |
Tatar z wędzonego łososia | 100g - 30 zł |
Krewetki tygrysie z patelni na salsie ze świeżych pomidorów | 100g - 34 zł |
Tatar z polędwicy wołowej podany z kwaszonym ogórkiem i cebulą | 100g - 34 zł |
Deska pieczonych mięs i serów w towarzystwie owoców i orzechów | 46 zł |
Naleśnik po meksykańsku | 17 zł |
Ziemniak po mazursku z boczkiem, cebulą, jajkiem, pomidorem i sosem czosnkowym | 17 zł |